Optimizarea meniului în avantajul tău

Ești la început de drum sau te-ai lovit de un plafon care îți oprește dezvoltarea? Avem know-how-ul să te ghidăm spre un trend de ascensiune.

Pachet consultanță STARTER

Definirea conceptului, alegerea locației, avansarea rapidă spre deschidere. Suntem aici ca să te ghidăm! Avem experiența ca să transformăm investiția ta într-o afacere profitabilă.

Optimizare serviciu de livrare

Știi și tu că livrările au devenit motorul indispensabil al oricărei afaceri profitabile din domeniu. Cunoaștem rețeta optimizării lor și te putem ghida ca să le fructifici în avantajul afacerii tale.

Accesează experiența succesului

Consultanță financiară și operaționalăAudit francizeOptimizarea livrărilor

Construim afaceri profitabile în HORECA. Fiecare dintre noi, individual și în echipe. De ani de zile. Avem experiențe de succes în crearea de sisteme de franciză, branding, expansiune, (re)structurare operațională și strategică cu unelte de audit și coaching.

Află mai multe

Povești de succes

Inspiră-te din experiențele de dezvoltare ale clienților noștri

Ascultă-ne clienții!

Drumul lor spre succes, atestă munca noastră

Jabbar

Colaborarea mea cu echipa Eatvisory înseamnă intrarea într-un mediu care provoacă dezvoltarea atât personală cât și profesională. Asta se întâmplă prin structurile și metodologia oferită de ei, precum și prin calitatea echipei. Fiecare membru al echipei cu care am interacționat m-a provocat și m-a stimulat. Am simțit că sunt oameni cu care trebuie să stau și să mă înconjor, pentru că fiecare întâlnire a provocat startul unui proces de dezvoltare care este inconfortabil dar necesar și benefic. Mă bucur că încep să se vadă rezultatele.

Traian David – Owner Jabbar

Almondo Pizza & Grill

Am început colaborarea cu Eatvisory în pandemie prin intermediul campaniei lor „Împreună pentru Ospitalitate”. Aceasta s-a prelungit pe o perioadă de mai multe luni, timp în care am început ședințe de coaching atât pentru mine cât și pentru manager. Consider că relația a fost de ajutor, ne-a ajutat la restructurare, iar ședințele au fost tot timpul foarte plăcute.

Florin Anghel – Owner Almondo Pizza & Grill

Papabox

La recomandarea unui bun prieten am avut șansa să îi cunosc pe cei de la Eatvisory, pe Ruben, Marius si Adelina. Eram în căutarea unei echipe care să îmi ofere suportul în evaluarea business-ului și creșterea acestuia până la francizare. Cu ajutorul Adelinei, primul pas a fost făcut: am ajuns să ținem costurile sub control și să creștem marja de profitabilitate. Acum urmează să trecem la pasul următor!

Catalin Muntean – Owner Papabox

Primul pas e cel mai greu. Programează o discuție gratuită!

Bucură-te de experiența unor antreprenori în serie, specialiști și experți care cunosc domeniul HORECA de ani de zile.

Contactează-ne acum!