Este pasiunea și activitatea noastră de zi cu zi. Suntem antreprenori în serie, specialiști si experți îndrăgostiți de domeniul HORECA.

Ruben Filimon
Ruben FilimonCEO
Expert în francizare și expansiune. Peste 5 ani de experiență și un portofoliu de brand-uri dezvoltate național și internațional, în regim independent și de franciză.
Marius Mocian
Marius Mocian Partener
Expertul în Delivery. Peste 8 ani de experiență în care a colaborat cu sute de restaurante cărora le-a dezvoltat strategii de delivery, la nivel local și național.
Adelina Mateș
Adelina MateșConsultant
Consultant specialist în F&B, absolventă a École Hôtelière de Lausanne. Peste 5 ani de experiență în care a creat structuri și proceduri și a optimizat meniurile restaurantelor.
Vlad Moraru
Vlad MoraruConsultant
„Stop, breathe and together we will find solutions!”. Consultant, cu peste 8 ani de experiență în F&B și peste 5 ani în francize. Ca director de operațiuni și project manager în cadrul Subway, a supervizat deschiderea a 10 locații în România.

Despre noi

Avem o pasiune pentru HORECA. Suntem antreprenori în serie, specialiști și experți care activează cu succes, construind afaceri proprii sau oferind consultanță pentru dezvoltarea a sute de afaceri existente. De ani de zile.

Meniul e motorul care îți propulsează afacerea. Când nu e optimizat, afacerea ta nu funcționează la capacitate maxima sau poate genera chiar pierderi.
Află potențialul afacerii tale, înainte de orice investiție! Definim împreună cu tine conceptul de business, de la alegerea locației, la deschidere, într-un timp cât mai scurt.
Când livrările devin componenta principală a afacerii, ineficiența lor se traduce în pierderi operaționale, iar rulajul în pierdere nu este acceptabil.
Radiografia obiectivă prin care optimizăm managementul și obținem un flux operațional sănătos, bazat pe performanță.

100+ de afaceri din domeniul HORECA ajutate să pornească sau să se consolideze

Programează o discuție!

Vrei să vorbim despre business-ul tău?

Prima ședință este gratuită. Contactează-ne și vom stabili atunci care sunt pașii de urmat pentru optimizarea afacerii tale.

Optimizare meniu restaurant

Optimizarea meniului în avantajul tău.

Pachet consultanta STARTER

Definirea conceptului, alegerea locației, avansarea rapidă spre deschidere. Suntem aici ca să te ghidăm! Avem experiența ca să transformăm investiția ta într-o afacere profitabilă.

Optimizare serviciu de livrare

Știi și tu că livrările au devenit motorul indispensabil al oricărei afaceri profitabile din domeniu. Cunoaștem rețeta optimizării lor și te putem ghida ca să te bucuri la maxim de ele.

Programează o discuție!